« روش مطالعهوصیت نامه شهید نادر سعادتمند »

 

1. مهارت ها

منظور از مهارت ها مقدار دانش و توانایی هرکس به نوبه ی خود است.هر کدام از اعضا باید کاکلا معلومات کافی را برای انجام وظایف خود دارا باشند.کسب این دانش از طریق علمی و تحصیل،همراه با تجربیات و قرار گرفتن در عمق کار است که در نهایت،نتایج دلخواه را به همراه خواهد داشت.

2.انگیزه و اشتیاق

همانطور که میدانید،تنها داشتن علم کافی نیست بلکه تمامی گروه باید به هدف اصلی عشق بورزند وبا اشتیاق کامل همراه با مسولیت پذیری،تمام انرژی خود را برای موفقیت گروه صرف کنند .این به آن معنا است که انرژی و اشتیاق گروه،به قدر ی باشد که بدون باز خواست و یادآوری وظایف به آنها،خود برای رسیدن به هدف گروه تلاش کنند.

3.مشارت و هم پوشانی

هر یک از اعضا نه تنها در مورد شرح وظایف خود بلکه در تمامی گام به گام هدف های پروژه باید شریک باشند و هم فکری کنند.در واقع،هر کدام از آنها باید تا حدی از وضعیت کار های انجام گرفته ی نفر دیگر مطلع باشند که اگر روزی یکی از ۀنها نتواند برای مدتی در کار حاضر شود،دیگر نفرات بتوانند ادامه ی کار را موقتا انجام دهند، چرا که باز تاب این عدم حضور وی در دایره ی گروه،نتایج زیان بار ی را برای کل گروه در بر خواهد داشت.

4.شرح وظایف و تقسیم کار

شرح وظایف بین افراد، باید به طور صحیح و طبق توانایی ها انجام گیرد. به طوری که هر فرد منحصرأ در رشته و کار خود تبحر لازم را در حد کافی دارا باشد.همچنین آنها باید به نوع تخصص و توانایی هر یک از اعضا نیز واقف باشند تا در صورت بروز مشکل در هر زمینه، بدانند که باید به چه کسی مراجعه و از او کمک بگیرند.

5. تنظیم ساعات کاری

اینکه هر فرد تنها به خودی خود لنگیزه و معلومات کافی را برای انجام وظایف خود داشته باشد، ولی تمام ساعات خود را به تنهایی در اتاقش کار کند و یا حتی گاهی وقت اضافی زیادی نیز داشته باشد،نتیجه ی مطلوبی را نخواهد داشت؛بلکه تمامی اعضا باید با تنظیم جلسات متوالی جهت بررسی روند کار و حل مشکلات احتمالی با یکدیگر ساعاتی را به همکاری مشترک بپردازند.

6.درک متقابل

درک متقابل بین اعضای گروه،لازمه ی رسیدن به اهداف آن گروه است.آنها باید آنقدر توانا و روشنفکر باشند که بتوانند عقاید جدید و رت هکار های لازم را در موقعیت های مناسب،بیان کنند.

7.احترام متقابل

افراد یک گروه، همواره باید احترام متقابل را رعایت کنند. در جلسات گروهی،اعضای یک گروه،باید قادر باشند که عقاید خود را بدون پایمال کردن احترام و نظر دیگران،حتی اگر غیر منطقی باشد،بیان کنند. باید به صحبت های یکدیگر گوش دهند و در مواقع اضطراری و ایجاد مشکل، بدون ایجاد درگیری به حل موانع بپردازند.

8.هوشیاری

یکی دیگر از مهم ترین خصوصیت اعضای یک گروه،هوشیاری و زیرکی است. انگیزه و اشتیاق لازم برای هر کار گروهی،از ایتدا در هر فرد وجود داردو باید تا آخر حضور آن استمرار یابد،در حالی که هوشیاری و عکس العمل به موقع و در زمان حل چالش های احتمالی در این راه،مفید و نمایان می شود.این قوه ی ذاتی،نیروی محرکی برای پرش گروه از موانع و نهایتأکسب هدف اصلی را دارد.

 


موضوعات: بدون موضوع
   یکشنبه 1 اسفند 1395
آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(2)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
2 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از: عصاره خلقت [عضو] 
عصاره خلقت
5 stars

سلام علیکم و رحمة الله خیر مدرسه علمیه معصومیه شهرستان فهرج

1395/12/04 @ 09:48
نظر از: مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر [عضو] 
5 stars

شما مدرسه علمیه معصومیه قم هستید؟

1395/12/01 @ 11:18


فرم در حال بارگذاری ...

بهمن 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
جستجو
 
مداحی های محرم